Regn och rusk!

publicerat i

Idag stormar de så otroligt mycket och regnet öser verkligen ner, inne dag kan man lungt säga. Lilly sov bra första natten på evigheter känns de som och klev upp stax efter 06 vilket inte är likt henne. Eller ja nu börja det ju bli en vana med tidig morgon här hemma.
Nu tar hon iaf lunch vila och jag ska göra samma om ett tag. Har precis klickat hem lite nya kläder till förskolan / hösten. Storlek 92, från "stor barns avdelningen" det kommer nog vara lite stort men tröjor går ju alltid att vika upp ärmarna på. Hon är fortfarande bara på 80-86 egentligen med de känns lite onödigt.
Så ett gäng nya tröjor och två leggings borde komma i brevlådan inom de närmsta dagarna, men byxor har jag svårt att hitta. Leggings går ju alltid hem men skulle vilja hitta mjuka sköna jeans gärna fodrade också samt några tunikor/ klänningar måste jag leta vidare efter.

Vilken kväll!

publicerat i

Igår hade jag en fantastisk kväll tillsammans med mina absolut bästa vänner. Vi var bjuden hem till Erica "halv åtta hos mig" tema som vi ska köra en gång i månaden utan barn och respektive. Igår var de som sagt Erica som var värdinna och maten var magisk!
Vi började vi 18 och jag kom hem stax efter 23 vilket dock känns idag då Lilly gjorde morgon 05:15 ungefär...

Men de var väl värt det, vilken kväll alltså vi hade så trevligt och de var så skönt att komma hemifrån några timmar trotts att denna gravida kropp är så trött och less hela tiden nu.

Till varmrätt bjöds de på grillade kyckling spett ett med stark smak och ett mildare, potatiskaka, majs och två såser.

Efterrätten var en boll av choklad med glass och bär under samt en varm chokladsås man hällde ovanpå. Så gott!

Idag är vi som sagt otroligt trötta efter en orolig natt och tidig morgon så barn-tv är på och vi myser i soffan. Inte direkt optimalt men ibland orkar man helt enkelt inte. Dagar som denna önskar jag verkligen att Fredrik var hemma och hjälpte mig. Men vi kan tyvärr inte stanna inne hela dagen för ett besök på Apoteket måste vi hinna med samt en sväng förbi affären. De får bli en cykeltur för att gå är inget alternativ..
Ja idag är jag inte så positiv men dagar som dessa finns tyvärr och höggravid, less och dessutom skit dåligt väder är ingen bra kombination.

Sista veckan innan förskolan..

publicerat i

Kan börja med, ingen bäbis ännu. Vi väntar, längtar och hoppas att den vill komma ut snart.

Men vi har så mycket även denna vecka så tiden kommer springa iväg och på lördag är den i magen beräknad så om den inte väljer att komma idag får den gärna stanna till lördag.

Det är sista veckan hemma för Lilly nu innan hon börjar inskolningen på förskolan, med blandade känslor gör vi detta nu.. Jag hade önskat att vi kunna skjuta på detta till efter jul men den möjligheten fanns tyvärr inte!
Jag tror hon kommer stortrivas med de andra barnen och hon kommer ha så kul. Hon kommer absolut inte vara där mycket men jag tror tis - onsdag mellan 9-11 blir bra. Det blir Fredrik som tar största delen av inskolningen då jag inte skulle orka vara där från 9-14 och har bäbisen kommit vill jag inte ta med den lilla dit då den är helt ny.
Men nog ska de gå bra, men att min lilla tjej ska bli storasyster dessutom börja på förskola känns så sjukt.