Majbrasa och en riktig hemma dag.

publicerat i

Vilken förmiddag jag haft med mina små töser, vi har inte gjort något. Det händer typ aldrig att jag inte planerat in någon aktivitet liten som stor men idag var en sådan dag. Jag har knappt kunna sova på två dagar och detta är inte pga att barnen varit vakna för dom har sovit som stockar. Där av har jag ingen energi. Men det blir nog bättre. 


Vihade iaf en riktigt innedag med små pyssel här och där fram till fyra då det var dags att gå mot årets majbrasa. Vi fick underbart sällskap av Erica så kvällen blev fantastisk och barnen somnade gott i rimlig tid dessutom. 

I morgon ska jag försöka vara på topp igen. Fredrik är hemma till två så då ska jag försöka göra lite som ej går om man är själv då båda barnen springer runt benen. Sen får vi sällskap av Veronica, äntligen! Vi har inte setts på så länge och nu är det verkligen dags för en middag. 
 
Klockan är redan natt så nu måste jag försöka röja undan och sova! 

En heldag på stan och välbehövligt besök!

publicerat i

Det blev ingen snabb runda till stab idag men vad gör väll de. Vi köpte de viktigaste, ja det viktigaste enligt mig och Lilly. Fredrik och My hänger vara på! 

En klocka till min lilla kärlek, en som hon valde helt själv dessutom. En grön med dinosaurie på, får se hur mycket den kommer till användning men nöjd var hon vilket var huvudsaken. 
Sedan blev de ett gäng tavlor så nu ska de bli ordning på väggarna här hemma. Nya handdukar hittade vi också på Ikea. Fick lite ensam tid inne på Hemtex vilket resulterade i fyra finfina kuddar till soffan så nu kan lilla och My få tillbaka sina älskade elefanter som har fått agera soffkuddar.
Hemmagjord pizza till middag och sedan fick vi spontant besök av Billy och Sofia. Kan inte ha avslutat denna dag på bättre sätt. Så mysigt med glatt besök. Nu ska jag krypa ner i soffan och bara vara. 

Lördag

publicerat i
God morgon! Lilly tar sovmorgon efter gårdagens mysiga dag med en massa skoj. Försökte få upp Fredrik tidigare så vi kunde ta en morgon med kaffe utan barnen men icket. Han tar tydligen också sovmorgon! Tur att My vaknade för ett tag sedan så jag slipper sitta helt ensam och planera dagen. 
Idag väntar en tur till stan med lite shopping då jag har lovat Lilly en klocka och detta har jag blivit påmind om ett antal gånger. Nya handdukar och tavelramar måste vi också köpa så jag kan göra klart Mys rum. Igår kom de sista bilderna jag beställt och givetvis har jag fel ramar. Alltid lika spännande att beställa då man inte riktigt läserr vilka mått man beställer, som tur är har alla tavlor hittills varit större än vad jag trott och det är bara bra. 
Nu är det nog dags för en kopp kaffe till och sedan hoppas jag att de andra i huset vill kliva upp så vi inte startar dagen allt för sent. 
 
När vädret inte bjuder på sol och värme så kan man ju alltid drömma sig bort till detta. Jag längtar efter sommar nu!