God morgon tisdag!

publicerat i

Efter en kanon helg är vi redo för en ny vecka med tre dagar på förskolan. Så bra helg vi har haft med dop för vår prinsessa My och en massa bus och lek. 

I skrivande stund ligger jag kvar i sängen, Fredrik började super tidigt, My sover och Lilly busar på och gör koja av täcket.

Lilly har sedan hon föddes sovit i egen säng och tanken var att My viska skulle de, men då hon varit sjuk så mycket har hon aldrig sovit i sin säng förens nu. Tre dagar har hon sovit i egen säng men vad har då hänt? Jo, Lilly den lilla loppan trivs tydligen väldigt bra i vår säng och sover som en stock mellan oss. Så vi har bytt barn nu. Mysigt som tusan men vad händer om My inte kan sova sjölv? Hur ska vi rymmas fyra stycken varav två som inte alls ligger still. Haha! De återstå att se.

 Medan Lilly är på förskolan är tanken att jag ska fortsätta med krattningen av gården som jag påbörjade igår. Tre fulla skottkärror med löv fick jag ihop och mer finns att kratta. Några buskar måste klippas och en hel del sand ska bort som av någon konstig anledning ligger på ena sidan av uppfarten. 

Kommentera inlägget här :