Långt mellan gångerna

publicerat i

Inte så lätt att ta sig in och skriva och nu är vi inne i en period med otroligt lite sömn hos vår minsta prinsessa. Hon ska bara sova på mig vilket resulterar i dålig sömn. Samtidigt som de är mycket nu inför att jag på måndag börja jobba igen! 

De går strålande för Lilly utan blöja och vår stora tjej trivs med att vara tillbaka på förskolan trotts att lämningarna inte alltid är så kul.

Idag hade jag med frukt så direkt efter förskolan gick vi till de olika lekparken här omkring vilket var uppskattat av oss alla tre. 

Utan blöja och lägga sig själv.

publicerat i

Utvecklingen hos barn går verkligen fort, man hinner nästan inte med själv. 

Lilly är nu utan blöja och har varit de snart en månad och det går så otroligt bra, den nya grejen är att hon även går isäng själv. I rimlig tid dessutom. Vår lilla tjej är inte så liten längre! 

My står ny stadigt på benen utan att hålla i sig men gör gärna inte de trotts att hon kan. Hon är lite feg av sig och väldigt mammig. Åtta små tänder har hon och äter allt och lite till. De enda som hon inte äter är päronfil. 

Jag kan inte förstå att min nyfödda lilla bäbis fyller 1 år snart. Jag ska återgå till jobbet nästa månad men då tar Fredrik över så hon får vara hemma till efter jul. Men sedan har vi två dagisbarn här hemma. 


En modig tjej

publicerat i

På Nolia förra helgen hade vi en tjej som var så duktig hon har pratat om hästar ända sedan hon såg dem första gången hemma hos mormor och morfar. Och nu fick hon äntligen frågan om hon ville rida och var överlycklig!