Så tråkiga jobbiga dagar

publicerat i

Egentligen borde denna vecka vara fylld med en massa glädje då vi får tillgång till huset men istället hostar, snorar och gnälls de. Lilly har all rätt att gnälla då hon fortfarande dras med en jäkla hosta till råga på de är hon nu väldigt snorig. 

My är på strålande humör och har varit det de senaste fyra dagarna trotts sin hosta, själv är jag bara så trött och känner mig febrig och Fredrik jobbar. 

Men de kanske vänder snart? Iaf så blir man så glad då man får fina bilder från mamma, pappa, mormor och morfar som befinner sig på mauritsius. De ser så ljuvligt ut och jag hade mer än gärna bytt vårt väder mot deras. 

Tacka vet jag barn-tv!

publicerat i Allmänt;
Sitter här mitt i natten, fryser och är trött men med en väldigt sjuk liten tjej finns inte mycket annat att göra just nu. Som tur är ligger hon lugnt och stilla i resesängen och kollar på kaninen Bing. Vi har sett favorit filmerna Nicke Nyfiken så många gånger nu att jag tror hon är less på dem.
Vid 03 fick hon alvedon så nu är hon någorlunda pigg ändå men rackarns så ledsen hon var innan.
Det är vid tillfällen som dessa jag är extra glad att hon i vanliga fall inte ser barn-tv det gör att hon blir extra glad då man startar.

Jag funderar på en kopp te nu och sedan kolla runt efter nytt porslin, bestick och glas. De är något vi verkligen kommer behöva då vi flyttar, men de finns så mycket fint att jag knappt vet vart jag ska börja kolla. De vi har nu är kantstött och vi har inte ens 12 av varje då de har hänt endel olyckor på slutet.
 
 
Satt tidigare och kollade igenom gamla biler och känner att nu skulle de sitta bra med lite sommar. 
 

Sol ute och sol inne..

publicerat i

Vilken dag det blev, Lilly har haft hög feber hela långa dagen och inte gjort annat än lega i sin resesängar framför film. Mitt i favorit filmen tog hon dessutom en väl behövlig sovstund på 1,5h och med lite alvedon i kroppen var hon på bra humör hela kvällen ändå. Vi fick besök av Erica och Tobias till vår allas glädje efter middagen. 

Men att spendera denna otroligt soliga fina dag inne kändes inte allt för roligt sommtur är lyser solen rakt in i hela lägenheten. 

Nu är de dags att ladda upp inför en spännande vecka, jag hade givetvis gärna haft friska barn men så länge humöret är på topp så är de rätt mysigt med massa goda kramar man får! Godnatt