02:30..

publicerat i

Här ligger jag och inser att morgondagen kommer kräva mycket kaffe, frisk luft och inte sitta still. Tro de eller ej men förkylningen är tillbaka. My är ju krasslig sedan sist vi var sjuk men nu hostar öven Lilly igen, inte samma hosta som sist utan rethosta. De första fyra timmarna nu ikväll gick bra men jag antar att de börja görs ont.

Själv fryser jag och svettas om vart annat och huvudvärk har jag. Men innan allt detta har vi haft en fantastisk dag. Mysig morgon med glada barn sedan iväg på barngymnastik, så skoj tycker Lilly, ja även vi tycker de är kul. My hängde med i bärselen och tog sen en sovstund mitt i allt. Så skönt att hon trivs i den. De är skönt att få vila armarna ibland. 
Efter lunchvilan körde vi bus och lek innan vi packade in oss i bilen och mötte upp farfar Håkan för en middag. Snabb handling efteråt och sedan hem igen. Låter inte de som en riktigt bra dag så säg. 

Min största fundering nu är om jag ska smyga mig upp och göra en kopp te eller kanske leta någon film att se? 

Fredrik sover inne hos Lilly så jag och My har hela stora sängen för oss själva. Eller ska jag kanske ge John blund ett sista försöka art hitta hit. 

Nu hoppas jag på sol i morgon igen gärna vindstilla också. Skulle vara skönt och en picknick i pulkbacken skulle jag gärna vilja hinna med. Men de återstå att se! 

Kommentera inlägget här :