Godmorgon fredag

publicerat i

Vi står inför en tredagars ledighet med pappan i huset vilket känns så underbart skönt. De kommer bli fullt upp men de är så mycket lättare då man är hemma båda två! 

På onsdag får vi nycklarna till huset och då är tanken att vi påbörjar renoveringen direkt så helgen kommer bestå av att fixa i ordning så de bara är att börja direkt. Golven skulle visserligen ta en vecka att få men de ska inte vara några problem då vi har enhel del att göra innan de ska läggas. Köket kommer den 14 mars och innan dess måste väggar pch golv vara klara. 

Annars är de en massa bus och lek som händer i helgen, barngymnastik i morgon för vårt stora hjärta och förhoppningsvis bad på söndag. 
Men idag är de storstäd, tvätt och utelek som gäller på förmiddagen. Sedan en tur till mormor och morfar så Lilly och My hinner träffa dem lite innan de åker utomlands i morgon. Kanske lite skidåkning nu då de kommit så mycket snö! 
Storhandla måste vi också göra, de ekar rätt tomt här hemma just nu. Sen hoppas jag vi hinner träffa några vänner och bara ha en myskväll, kanske Melodifestivalen och någon god middag? 

Nu ska jag ta min kaffekopp och läsa lite bok för Lilly innan den första tvättmaskinen är klar! Fredrik kör på sovmorgon då han kom hem mitt i natten. 

Måste bara slå ett slag för Ikeas färger Lilly fick förra helgen, helt perfekt. De är roliga att måla med och lätt att tvätta bort. 

Kommentera inlägget här :