Jag skojar inte..

publicerat i

Barnen är sjuk igen. Inte ens en hel vecka har vi varit frisk och jag är så trött. Ingen bra uppladdning inför flytten som är om inte alls för länge! 

I morse valde Lilly att vakna 03:30!! Då är de natt men tydligen hade jag fel enligt henne, "jag vill inte sova mera" "Lilly har sovit klart" och "sova ikväll mamma" är de hon var tydlig med att berätta. 
Så nu ligger vi här i soffan jag ytterst så hon håller sig på soffan så lillasyster får sova annars är de lätt hänt att man råkar gå in tända. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar till helg just nu i skrivande stund. Då även jag känner mig feberig och har halsont.. 

Tur är väll att trotts att båda tjejerna är dunderförkylda är dom på bra humör. Knepigt de där med humöret ändå för hela förra veckan hade vi världens grinigaste bäbis här hemma, hon skrek och skrek trotts att hon då var frisk. De är så ovanligt att My skriker så de blev en prövningen för enda sedan hon föddes har hon varit så snäll sovit, skrattar och bara varit. Ja någon gång varje kväll har hon haft magknip men inget så som förra veckan. 

De som snurrar i huvudet just nu förutom barnen är golv, soffor och tidsplanering. Vi måste in till stan för att köpa golv men jag vill/ orkar inte framförallt inte då barnen är krasslig och nu då jag själv börjar bli sjuk känns de längre bort. 
Men de löser sig! Idag ska jag försöka göra en tidsplan för allt. Får se hur de går. Nu vaknar lillasyster och hon lär vara så hungrig. Tur en av dom sover bra på natten i alla fall! 

Alltså hur söta är dom inte, mina finaste tjejer!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gammelfarmor:

Vad jag har längtat att få nya bilder. Dom är såå söta. Kram på er!

Kommentera inlägget här :