Vad händer egentligen?

publicerat i

Alltså, de är dumt att klaga för småsaker men ibland måste man. Eller ibland ? Ganska ofta Klagar jag nuförtiden. Iaf så var gårdagen en riktigt kanondag som fick ett otroligt dåligt slut, vi började med en massa bus och lek ute även fika på gården. Sedan ville Lilly inte sova efter lunch men de brukar gå rätt bra så vi fortsatte dagen. 

Vi pysslade och busade fram till middagen då jag begav mig till stan för en barnfri kväll med vänner. God mat och väldigt mycket skratt. Sålänge hade dagen varit helt fantastisk. 
MEN här hemma var den en väldigt ledsen My som panik skrek då jag kom hem, magont? Svårt att veta då dom är så små, skriket resulterade i att efter en timme vaknade Lilly pigg men på halvtaskigt humör. Inte så konstig hon hade bara sovit sedan 19 och klockan var 22. Tillslut somnade My men Lilly skulle minsann inte sova, slutligen vid 02:30 kanske vi äntligen somna tiden är lite oklar då man sjölv är så trött. 
Idag är en seg dag, Lilly somnade direkt efter förskolan och My är på bra humör med inslag av gnäll. Men vi är alla väldigt trötta så en promenad på eftermiddagen kommer bli ett måste. Tidig kväll också men de vågar jag inte hoppas på. 

Nu är de slutklagat för min del, jag har egentligen inget att klaga över. De är klart alla dagar inte kan vara helt perfekta, jag måste bara inse de sjölv. Bli lite påmind! 

Avslutar detta otroligt tråkiga inlägg med bilder på de absolut bästa jag har, dock är de svårt att få dem på samma bild. 

Kommentera inlägget här :