Ny vecka nya tag!

publicerat i

Som rubriken lyder, ny vecka och jag hoppas och ber att detta blir en bra vecka! Dock började den sämre än sämst då Lilly haft en väldigt jobbig natt med magont, de hela slutade med att jag klockan 01 bar in hennes säng i vårt rum så vi kunde hålla handen och ligga och prata.

Trotts en vaken natt gick vi upp innan åtta och vid halv tio var vi ute på prommis. Underbart väder idag så de passade oss perfekt. 
Vi har haft en bra helg med massor av mys och goda middagar. 
Just ny så ligger Lilly och sover, My leker och jag dricker kaffe. Sedan ska vi hämta ut  kakel som jag beställde förra veckan och ikväll väntar badhuset. 

En glad tjej igår ledsen idag..

publicerat i

Igår hade Lilly energi till att vara ute, som hon har längtat! Älskade unge, så igår spenderade vi många timmar ute med bus och lek samt en riktigt lång prommis med Elliot. 

Idag vaknade hon upp på sämre humör efter en natt med lite sömn, hon ville absolut inte sova igår och de hela slutade med att hon tillslut somnade vid 01 jag väckte vid 08 var de inga glada miner. Men efter lite bus och lek med Elliot var humöret på topp tills de var dags att lämna henne på förskola . Ska bli spännande att se hur dagen varit, snart ska jag hämta henne. 

My är fortfarande krasslig och hostig. Jag hoppas verkligen att de vänder snart för vår lilla tappra tjej! 

Sjuk, sjukare sjukast!

publicerat i

Anledningen till tystnaden är sjukdom.. I en vecka har barnen varit sjuka, allt ifrån feber, snor och hemsk hosta men så igår eftermiddag trodde jag de vände och att vi idag skulle vara friska. Men! Nej, redan vid 24 inatt vaknade Lilly med mer feber än tidigare och natten blev lång och vaken som tur är så har vår tjej väldigt bra humör.

My är krasslig, hostig och snorig men ingen feber. Själv är jag bara less och väldigt trött. Jag har inte varit ute på länge och Fredrik jobbar lång helg och är borta från morgon till natten så de är jag och mina sjuklingar. Som tur är hade vi turen att få pizza igår till lunch och idag kom mamma och pappa med nya saker till sjukstugan, ny termometer, Nässug, nässpray, frukt, Festis och torkade bär. Ja glass också Lillys favorit glass dessutom så nu hoppas jag vi piggar på oss och vi kan återgå till de vanlig? Vad de nu är. Tycker vi inte gjort annat än varit sjuka sedan My kom. 

Till något betydligt roligare har vi bestämt kök och vitvaror men de får komma i ett annat inlägg, kakel och klinker och parkett golv är de jag kollar mest på nu. Skulle vara skönt att få de beställt nu i veckan.