Att vara ute!

publicerat i

Som vi älskar dagar vi kan spendera ute, igår var de några minus och sol. Helt perfekt! Vi tog oss ut direkt efter frukost jag och Lilly sedan in för en välförtjänt vila på två timmar sedan ut igen. Kan man vara ute för mycket? 

Jag tror inte de för efter middagen som spenderades med väldigt bra sällskap i form av Erica och Tobias så blev de en lång prommis dock lite kallare då men ändå så härligt. 
Sedan vi flyttade hit är vi ute så ofta vi bara kan och orkar, de tar ju lite tid innan vi alla är påklädda och klara för ute lek och lillasyster My somnar direkt man rullar iväg med vagnen. 
Nu på morgonen visade termometern -16 och efter en dryg timme tyckte jag att de var dags att gå in och äta lite lunch dock tyckte Lilly inte samma men äntligen är vi nu inne, jag under filten på soffan och Lilly med pappan i köket och lilla My ligger nere i vagnen och sover. Rätt skön start på denna söndag! Dessutom är lägenheten dammsugad nu väntar ett varv med skurning sedan är vi redo för något kul i eftermiddag. Vad vet vi inte ännu men med sol utanför fönstret kan de vara bli bra. 

I fredags då vi var i stan passade vi på att inhandla denna supersnygga mössa åt Lilly samt en huva med halskrage perfekt då de blivit kallare. Även några byxor som var på super rea fick vi med oss. Nu är de dags för lunch. 

Kommentera inlägget här :