Feber, sjuk eller tänder?

publicerat i

Ja gårdagen slutade med feber för Lilly, hon var rätt hängig hela dagen men ändå fanns energi till och från så de blev en kortare promenad på förmiddagen bara för att vi skulle få lite luft, sedan en lång sovstund på 2,5 timme dock fick jag lov att väcka henne efter de. 

Vi blev bjudna på middag av min mormor och morfar vilket var otroligt gott, så tacksam! Kvällen fick Lilly spendera i badet med Festis och bubblor. 
Idag blir de ingen förskola då jag ännu inte vet om de är en ny förkylning som kommit eller bara någon ny tand som är orsaken till feber, jag hoppas hon vaknar upp pigg och glad! 

I eftermiddag då flickorna sover tänkte jag skriva lite mer kring huset, vi har ritat upp ert förslag till kök samt att jag har några alternativ till golv. De känns så spännande. Jag längtar ofantligt mycket dock vet jag att våren kommer bli tuff, de är mycket som kommer hända. Ett dop för My måste snart börja planeras också. 


Jaja de får vi ta tag i, innan alla vaknar idag hoppas jag hinna med en grov planering för våren. Men nu ska jag dricka en stor kopp kaffe i ensamhet. GOD MORGON. 

Kommentera inlägget här :