Sjuk, sjukare sjukast!

publicerat i

Anledningen till tystnaden är sjukdom.. I en vecka har barnen varit sjuka, allt ifrån feber, snor och hemsk hosta men så igår eftermiddag trodde jag de vände och att vi idag skulle vara friska. Men! Nej, redan vid 24 inatt vaknade Lilly med mer feber än tidigare och natten blev lång och vaken som tur är så har vår tjej väldigt bra humör.

My är krasslig, hostig och snorig men ingen feber. Själv är jag bara less och väldigt trött. Jag har inte varit ute på länge och Fredrik jobbar lång helg och är borta från morgon till natten så de är jag och mina sjuklingar. Som tur är hade vi turen att få pizza igår till lunch och idag kom mamma och pappa med nya saker till sjukstugan, ny termometer, Nässug, nässpray, frukt, Festis och torkade bär. Ja glass också Lillys favorit glass dessutom så nu hoppas jag vi piggar på oss och vi kan återgå till de vanlig? Vad de nu är. Tycker vi inte gjort annat än varit sjuka sedan My kom. 

Till något betydligt roligare har vi bestämt kök och vitvaror men de får komma i ett annat inlägg, kakel och klinker och parkett golv är de jag kollar mest på nu. Skulle vara skönt att få de beställt nu i veckan. 

Kommentera inlägget här :