Sommarvärme

publicerat i

Vilken härlig dag det bjöds på igår! Vi var ute precis hela dagen, så härligt! 

 I startade med frukost ute sedan tog vi oss en tur till mormor och morfar där de var betydligt varmare än vad vi hade. Efter En massa lek och super god lunch och efterrätt åkte vi hem och fyllde upp poolen.
Vi fick middagsgäster och avslutade dagen på altanen i kvällssol. 

Idag väntar en jobbardag här hemma och en tur in till stan för att inhandla lite skruv och något till vattenslangen. Vi håller tummarna för en varm och härlig dag. Kanske även en mjukglass på kiosken. 

Min jobbartjej

publicerat i

Idag fick Lilly äntligen sina efterlängtade jobbarbyxor av mormor och morfar och även en tillhörande jobbar jacka av gammelmormor och morfar. Hon har haft på sig dem sedan dess. Det var en kamp att byta om till pyjamas ska jag säga. 


Så idag har hon jobbat på hjälpt mormor och morfar, hon fick hänga med dem hem efter marknaden idag. Här hemma har vi börja med staketet och förhoppningsvis om vädret tillåter blir vi klar i morgon. Skulle kännas så skönt. Fredrik har slitit på hela dagen med att måla och snickra som tur var fick han experthjälp då Lilly kom hem.


Nu är det dags för några timmars sömn innan vi startar dagen lite tidigare än vanligt då Loveli kommer på besök. Godnatt 

vi firar kärlek

publicerat i

Igår firade vi två år som gifta jag och denna underbara man. Vi firade tillsammans med ett stort gäng vänner så idag är vi slitna men väldigt tacksamma! Tacksam för alla som kom och tacksam över att vi har varandra. Nu väntar en natt med förhoppningsvis många timmars sömn.