Tung natt och beslutsångest

publicerat i

Nu var de vårt lilla hjärtas tur att åka på feber, om det är tänder eller förkylning vet jag inge men det har blirvitbotroligt få timmars sömn inatt och hela förmiddagen igår var ett enda stort grinkalas. Lilly var trött för att hon sovit för lite och My för att hon hade feber men efter några timmar mitt på dagen för de små vart eftermiddagen betydligt bättre. 

Jaja nattens sömn får vi ta igen senare för om jag inte är allt för trött så tror jag minsann denna mamma har möte idag på jobbet. Måste ringa och dubbelkolla så de inte är i morgon. 

Men! Jag har sådan beslutsångest, jag trodde jag hade bestämt mig för en lekstuga och rutschkana som sitter ihop och gungor till de. En jättefin lekställning som barnen kan använda många år men så såg jag en så mysig bild igår. Där de var lekstuga med stor altan bord och stolar samt ett skepp som sandlåda. 

Jaja under dagen måste jag bestämma mig.. 

Nu en stor kopp kaffe!

En grillmiddag

publicerat i

Vilken kväll vi fick ihop, mina bästa vänner och deras familjer i ett uterum med en massa god mat. 

Barnen lekte hela kvällen vilket är helt underbart att se och vi vuxna han prata om både de en och de andra. 

Underbara dagar

publicerat i

Vilka dagar vi har haft, endast varit utomhus i de fina vädret och busa på.

Idag var Fredrik föräldrarledig med oss så vi tillsammans kunde åka på förskolans picknick. Kanske lite väl mycket mygg men mysigt var det och Lilly var överlycklig!! Nu har hon sommarlov mitt stora hjärta. Hela sommaren ledig och vi behöver inte ha några rutiner om vi inte vill. 
Utan blöja har hon också varit två dagar och detta har gått mycket bra. Vi kör på i morgon också, dock har hon blöja då vi lämnar hemmet en längre tid. Men vi får se hon är så nöjd att gå på pottan så vi fortsätter så länge hon vill. 
Efter avslutningen på förskolan åkte vi en sväng till stugan och vara myste på. Nu är det snart dags att sova men först ska jag försöka göra en planering på alla projekt vi ska genomför denna sommar.