Hej!

publicerat i

Oj så längesedan jag skrev ett inlägg, men ikväll blir de inge mer än lite bilder. 

Vi har för någon vecka sedan varit och hälsa på pappa på jobbet och detta ska ni veta var väldigt uppskattat av vår stora tjej. Vi hade dessutom turen att få se ett flygplan och en helikopter. Lyckan var enorm och de pratas om flygplan nästan varje dag så de börja nog bli dags för en flygtur snart. Tung natt och beslutsångest

publicerat i

Nu var de vårt lilla hjärtas tur att åka på feber, om det är tänder eller förkylning vet jag inge men det har blirvitbotroligt få timmars sömn inatt och hela förmiddagen igår var ett enda stort grinkalas. Lilly var trött för att hon sovit för lite och My för att hon hade feber men efter några timmar mitt på dagen för de små vart eftermiddagen betydligt bättre. 

Jaja nattens sömn får vi ta igen senare för om jag inte är allt för trött så tror jag minsann denna mamma har möte idag på jobbet. Måste ringa och dubbelkolla så de inte är i morgon. 

Men! Jag har sådan beslutsångest, jag trodde jag hade bestämt mig för en lekstuga och rutschkana som sitter ihop och gungor till de. En jättefin lekställning som barnen kan använda många år men så såg jag en så mysig bild igår. Där de var lekstuga med stor altan bord och stolar samt ett skepp som sandlåda. 

Jaja under dagen måste jag bestämma mig.. 

Nu en stor kopp kaffe!

En grillmiddag

publicerat i

Vilken kväll vi fick ihop, mina bästa vänner och deras familjer i ett uterum med en massa god mat. 

Barnen lekte hela kvällen vilket är helt underbart att se och vi vuxna han prata om både de en och de andra.