10 dagar och de händer så mycket!

publicerat i

God morgon, tiden har inte räckt till för att göra uppdateringar här då vi haft fullt upp med huset, barnen, sjukdomar och födelsedagar. 

Fredag och solen lyser och de ser ut att bli en helt fantastisk dag, verkligen välbehövligt just nu då vi haft en sväng med feber igen. 

Men vi ha numera en tvååring här hemma, vår kloka, snälla och helt underbara Lilly är nu två år. Jag kan inte förstå att de redan gått två år sedan vi fick se henne för första gången. Älskade bästa Lilly. Dock blev de inte alls som vi tänkt då hon haft hög feber och bara vela lega i soffan men humöret är ändå bra vilket är fantastiskt. Kalas får de bli på söndag. Även jag är nu ett år äldre och bara tre år kvar till trettio!

Med huset går de framåt och i morgon är det dags för oss att flytta. Några saker kvar att fixa men de får vi ta när vi kan. Fläkten och micron har inte kommit och en vägg måste fixas samt behövs lite färg då vi bytt elementen. Någon enstaka list ska också spikas fast men de går att bo där. 

Jag får måla dörrar då barnen sover och packa upp alla kartonger. Det kommer ta en  evighet att gå igenom men lika bra att ta låda för låda och få en bra ordning direkt. 

Kommentera inlägget här :