Dagen med stor D

publicerat i
ÄNTLIGEN är huset vårt. Som vi har längtat och jag hade planera dagen så väl. MEN inte blev den som planerat, jag hade sett fram emot en lite lätt stressig morgon sedan bankmötet och vidare för att fira med någon god lunch sedan till huset efter barnens lunch vila. Istället blev de så att vi fick försöka få tag på banken för att kolla hur man löser de om bara en utav oss kan komma och sagt och gjort så har nu Fredrik varit och köpt huset. Själv, utan mig och barnen. Det var aboslut de bästa altenativet med tanke på den natt vi haft. Hosta, hosta och grin. Ja en bra sammanfattning.
Men jag är glad ändå för nu sitter jag här med vetskapen om att vi köpt huset. Det är vårt. Där våra barn ska växa upp, fira sin födelsedagar och de är där vi ska bo tills vi blir gamla. Underbara känsla!
 
Planen var att Fredrik ska börja renoveringen redan idag men jag vet inte om vi får skjuta på de till i morgon iaf då jag fick så lite sömn inatt, två och en halv timma då jag vaknade upp var och varannan minut pga av hostande barn. 
 
Men tillsists VI ÄGER ETT HUS IGEN! 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Grattis till er! Pappa/Svärfar Håkan

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Grattis till er! Pappa/Svärfar Håkan

Kommentera inlägget här :