Morgon!

publicerat i

Barnen har sovit sedan 23 igår!! Ja My käkade vid 07 men inte mer än så, vad jag vet! Fredde kanske har varit upp inatt men han sover fortfarande och de hade jag tänkt att han skulle få göra några timmar till. 

Igår började renoveringen i huset och jag är så nyfiken på att se men de får vänta. Vill inte åka iväg med barnen Sålänge de har feber. 
Vi är så tacksamma för den hjälp Fredrik fick igår och enligt bilderna så blev de enhel del gjort på de få timmar de han vara där. De blev pizza middag igår för att fira och sedan film för mig och barnen, jag har nog aldrig sett så mycket barn-tv någonsin som jag gjort de senaste dagarna. Jag börja längta tillbaka till vardagen utan att tvn måste vara på för att få vårt lilla yrväder att sitta still. 
Hon förstår så mycket vår kloka tjej men att hostan blir så mycket värre om man springer går inte riktigt ihop för henne. 
Idag ska vi ta en lugn dag hemma allihopa, tänkte pyssla lite förhoppningsvis få lite frisk luft och vila! 
I morgon jobbar Fredrik hela långa dagen och efter de drar vi igång ordentligt med huset. Fyra dagar med intensiv renovering och efter de hoppas jag golvet blir levererat. 
Tänk om vi valt fel färg på golvet? 
Jag måste beställa kakel och klinker! 
Hur ska vi göra med väggen mellan hallen och köket? 
Jag måste hitta en blandare till köket!

Nu ska jag fortsätta fundera på detta och göra mig en stor kopp kaffe och leta inspiration. 

Älskade lilla loppa vad jag älskar dig och din syster! 

Kommentera inlägget här :