Välkommen in till My!

publicerat i

Ja de går framåt med alla rum här hemma men som med Allt annat då man har två små barn tar de tid. Rätt lång tid! 

Förra veckan kom lite mer saker till tjejernas rum och jag tänkte visa hur de ser ut inne hos My just nu. 

Jag är hittills väldigt nöjd med båda barnrummet  My saknar lite mer tavlor och matta. Ett tipi tält som storasyster har skulle också passa bra. Men de är ingen panik! 


Men att sätta tavellister till böckerna i barnenshöjd är de bästa jag gjort. De rymms otroligt många och dom når dem själv. 

Det gick som de gick.

publicerat i

Att hinna massor av saker medan Lilly är på förskolan är bara att glömma idag då jag har En sovande My på mig. Natten var den bästa hittills men de krävs nog lite mer än bara en natt innan man är tillbaka på banan igen men lite piggare och mycket gladare är jag idag iaf! 

Det är snart dags att packa ner oss i vagnen och hämta storasyster för att sedan spendera eftermiddagen utomhus. Om barnen vill dvs. 

Tillbaka!

publicerat i

Ny telefon och ny vecka. Det har varit så mycket nu och sömnen obefintlig dessutom trasig telefon så det har inte blivit mycket skriver här. 


MEN! Nu har jag ny telefon som funkar perfekt och dessutom är mycket finare än den gamla. Tack till min älskade man för detta. Dessutom tror jah sömnen också vönder nu efter många kämpiga kvällar och nätter. Lilly har sluta sova på dagen vilket resulterade i tidiga kvällar vilket är precis vad som behövs men så minsann har My hållit låda och de är med besked vill jag lova. Hon har varit ledsen och arg som ett litet bi, hon har precis som Lilly lagt sig vid sju men inom en timme har hon vaknat i panik och vela bli buren i fyra timmar innan hon sedan efter mycket kämpande somnar i vår säng. Efter midnatt! Då har Lilly drömt så mycket och vaknat flertal gånger.. ja som sagt det har blivit väldigt lite sömn.
Håller tummarna att de ändras nu. 
I morgon är de förskola som gäller och Fredrik åker till Stockholm på möte, My och jag ska ta tag i rensning hör hemma. Jag har påbörjat de minst fem gånger men aldrig slutför så i morgon är de dags! Men nu ska jag sova!