Tillbaka!

publicerat i

Ny telefon och ny vecka. Det har varit så mycket nu och sömnen obefintlig dessutom trasig telefon så det har inte blivit mycket skriver här. 


MEN! Nu har jag ny telefon som funkar perfekt och dessutom är mycket finare än den gamla. Tack till min älskade man för detta. Dessutom tror jah sömnen också vönder nu efter många kämpiga kvällar och nätter. Lilly har sluta sova på dagen vilket resulterade i tidiga kvällar vilket är precis vad som behövs men så minsann har My hållit låda och de är med besked vill jag lova. Hon har varit ledsen och arg som ett litet bi, hon har precis som Lilly lagt sig vid sju men inom en timme har hon vaknat i panik och vela bli buren i fyra timmar innan hon sedan efter mycket kämpande somnar i vår säng. Efter midnatt! Då har Lilly drömt så mycket och vaknat flertal gånger.. ja som sagt det har blivit väldigt lite sömn.
Håller tummarna att de ändras nu. 
I morgon är de förskola som gäller och Fredrik åker till Stockholm på möte, My och jag ska ta tag i rensning hör hemma. Jag har påbörjat de minst fem gånger men aldrig slutför så i morgon är de dags! Men nu ska jag sova! 

Kommentera inlägget här :